ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
سبزی ها را خیلی خرد نکنید
ویتامین C به راحتی اکسید می شود و بر اثر حرارت دادن و خرد کردن از بین می رود.
ویتامین C یکی از ویتامین های محلول در آب بوده و قابلیت ذخیره سازی آن در بدن کم است.
ویتامین C در سلامت پوست و لایه های محافظتی بدن مؤثر است، پوست انسان را با طراوت نگه می دارد و موجب جوانی پوست می شود.
ویتامین C به سوخت و ساز بافت ها کمک می کند، موجب افزایش جذب آهن می شود، سیستم ایمنی را تقویت می کند و در استرس های روحی و روانی مصرف ویتامین C می تواند، مفید باشد.
از میان سبزی ها فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی و سبزی هایی که برگ سبز دارند، سرشار از ویتامین C است. تنها منبع حیوانی که حاوی ویتامین C است، جگر است.
کمبود ویتامین C باعث می شود زخم ها دیر بهبود پیدا کند، خونریزی لثه ها اتفاق می افتد، خونریزی های زیر پوستی، خستگی، ضعف و بیحالی به وجود می آید.
ویتامین C براحتی اکسید می شود و بر اثر حرارت دادن و خرد کردن براحتی از بین می رود.
منبع:farsnews.com